nieuws

Politie zoekt getuigen van mysterieuze straatroof in Raalte

Onder de Loep
Onder de Loep
Een inwoner van Raalte is woensdag 13 juli om 05.45 uur aan de Elzenlaan pal naast zijn huis op straat beroofd. De man had een tas met geld bij zich.
De overvaller heeft waarschijnlijk de man op staan wachten toen hij in alle vroegte met het geld naar zijn auto liep. De beroving is gefilmd door een bewakingscamera en die beelden komen nu naar buiten in Onder de Loep.

Grijze VW Golf of VW Polo

Vermoedelijk is de straatrover geholpen door iemand die een stukje verderop in de Elzenlaan stond. Na de straatroof komt een grijze VW Golf of VW Polo met opvallende velgen en geblindeerde ruiten door de straat rijden.
De auto rijdt stevig door in de richting van de Deventerstraat en de Westdorplaan. Wie heeft de auto zien rijden? Wie weet waar de auto heen reed? Mogelijk is de auto ergens gedumpt of staat die ergens geparkeerd.

Mogelijk weggereden in gestolen auto

De dinsdagavond voor de beroving, dinsdag 12 juli, is in Zutphen een grijze VW Golf gestolen. Het is goed mogelijk dat die auto de volgende dag in Raalte is gebruikt bij de straatroof. Wie weet meer over de diefstal van de auto in Zutphen?

Wie waren passanten in Suzuki en Jeep?

Kort nadat de grijze Golf of Polo op woensdagochtend 13 juli om 05.45 uur aan Elzenlaan passeerde, reden er ook een blauwe Suzuki en een witte Jeep voorbij. Wie zaten in die auto's? Mogelijk zijn dat belangrijke getuigen. Laat het weten als u meer van de straatroof weet!
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.