nieuws

Busreis supporters Heracles Almelo naar Portugal bijna uitverkocht; nog twee plekken over

OAD-bus
OAD-bus
OAD vertrekt woensdag vooralsnog met 57 Heracles-supporters naar Portugal. "Er zijn nog twee plaatsen voor de busreis over", vertelt Frans Schuitemaker van OAD dat samen met Heracles Almelo de busreis organiseert.
"We hopen die plekken vandaag te verkopen", zegt Schuitemaker.
Vandaag is de laatste dag dat er kaarten voor de busreis naar Portugal gekocht kunnen worden. Daar speelt de Almelose voetbalclub donderdag de return van het Europa League-duel met FC Arouca.

Dubbeldekker met bewegingsvrijheid

Schuitemaker vertelt dat er voor de bijna zestig supporters een dubbeldeksbus is geregeld. "Daarvan heeft het bovendek 59 plaatsen en het benedendek twintig."
"Die twintig plekken hebben we niet verkocht, zodat supporters tijdens de lange reis een beetje bewegingsvrijheid hebben. Zo kunnen ze beneden aan de tafeltjes zitten en boven slapen, bijvoorbeeld."

Lange reis, maar goedkoop

De supporters die met de bustrip meegaan, staat een lange reis te wachten. Schuitemaker deed al eerder de belofte dat de supporters in ieder geval in een luxe bus vervoerd zouden worden.
De busreis is een goedkoop alternatief voor mensen die niet met het vliegtuig willen. De deelnemers komen aan op de wedstrijddag, zien de wedstrijd en vertrekken bijna direct na afloop van de wedstrijd weer naar Nederland. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.