nieuws

RTV Oost Strongsisters in het Vechtdal, naar de Varia Run

De RTV Oost Strongsisters gaan naar het Vechtdal, naar de Varia Run!
Nog 5 weken en dan is het zo ver. De Strongsisterrun. We pakken in onze voorbereiding nog 1 externe run mee (buiten de Booty Challanges). Stonden we in Reutum om 7u ‘s ochtends al aan de start, aankomende dinsdag 2 augustus staan we vanaf 19u ‘s avonds in Dedemsvaart aan de start.

De Vrieling Varia Run in Dedemsvaart

Al sinds 1971 staat de Dedemsvaria Feestweek in Dedemsvaart vol van feestelijke activiteiten. Sinds 4 jaar is daar een sportieve activiteit bijgekomen. De Vrieling Varia Run. Hardlopen door de straten van Dedemsvaart, het centrum, de winkelstraat, het horecaplein en langs de vaart. Wij gaan Dedemsvaart dus eens goed bekijken en beleven tijdens het lopen!

Vanuit het werk door naar Dedemsvaart

‘s Avonds hardlopen...eens kijken hoe ons dat bevalt. Dinsdag werken we eerst de hele dag bij RTV Oost. Aangezien het nog een eindje rijden is van Hengelo naar Dedemsvaart, nemen we onze sportkleding mee naar het werk en rijden we rechtstreeks door. Zodat we om 18.30u in het centrum zijn om ons voor te bereiden.

Verschillende afstanden

Binnen de Varia Run zijn er verschillende afstanden die gelopen kunnen worden. Vanaf 18.00 uur starten de routes voor de kinderen en mensen met een handicap. En vanaf 19.00 uur starten de langere afstanden. Een aantal van ons doet mee met de 5 km (19.00 uur) en met de 10 km (20.00 uur). We hebben er zin in!

Ontspanning en het goede doel

Je eerst lekker in het zweet werken om daarna onder het genot van een drankje en live muziek te ontspannen. Een goed uitgangspunt van de organisatie, wat ons nu al aanspreekt!
Het mooie van de Varia Run is ook dat de opbrengst van de run ten goede komt aan de Stichting Still. Deze stichting biedt o.a. kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder of te vroeg geboren overleden kinderen. 

Goeiemiddag Overijssel

In Goeiemiddag Overijssel sprak presentator Marcel Spijkerman met Roy van Zijl, één van de organisatoren van de Vrielink Varia Run.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.