nieuws

Regionale omroepen slaan handen ineen bij bloemencorso’s

Muziek, theater en miljoenen kleurrijke Dahlia’s, de ideale mix voor de allermooiste bloemencorso’s in Nederland; die van Vollenhove, Eelde, Zundert en Lichtenvoorde. RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Brabant en Omroep Gelderland slaan de handen ineen en brengen de vier corso’s live bij u in de huiskamer.

Uitzendingen

RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Brabant en Omroep Gelderland zijn er op alle Corsodagen live bij en zenden alle corso’s op eigen zender uit.
Zaterdag 27-08 v.a. 14.00 uur Corso in Vollenhove van RTV Oost
Zaterdag 03-09 v.a. 14.00 uur Corso in Eelde van RTV Drenthe
Zondag 04-09 v.a. 13.45 uur Corso in Zundert van Omroep Brabant
Zondag 11-09 v.a. 14.00 uur Corso in Lichtenvoorde van Omroep Gelderland

Samenwerking regionale omroepen

Het is de eerste keer dat de regionale omroepen op deze manier samenwerken. Elk corso is tegelijkertijd te zien op alle 4 regionale zenders. De bloemencorso’s trekken elk jaar niet alleen op locatie veel duizenden bezoekers, ook de tv-uitzendingen blijken bijzonder populair. Het besluit om samen te werken werd dan ook snel genomen. De regionale omroepen verwachten met de serie tv-uitzendingen een grote groep Corso-liefhebbers een plezier te doen.
Alle corso’s zijn bij de genoemde omroepen live te zien. Kijk voor meer informatie over de individuele corso’s op www.rtvoost.nl, www.omroepbrabant.nl, www.omroepgelderland.nl, of www.rtvdrenthe.nl.
Foto: De winnaar van het Corso in Vollenhove 2015, rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.