nieuws

Schok is groot voor familie van aangehouden verdachten moord Alvarez

"De impact is enorm," vertelt Dirry Ravenshorst. Maandagavond viel een arrestatieteam haar huis aan de Boomcateweg in Nijverdal binnen.
De politie zocht haar broer, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Amsterdammer Juan Antonio Alvarez. Die werd niet gevonden in het huis, maar de politie had vermoedens dat hij daar was.

Veertien mensen doorzochten het huis
"Het ging allemaal heel netjes, het is niet zo dat een arrestatieteam met alle geweld binnen komt vallen", aldus Ravenshorst. Met veertien mensen werden het huis en de omliggende gebouwen doorzocht. 
"Toen ze hier stonden, had ik geen idee waar het over ging. Dat vertelden ze pas achteraf," aldus de zus. 

Impact is groot
De impact op de familie van de verdachten is groot. "We hebben vakantie, maar komen zo min mogelijk buiten. Omdat de politie hier stond, denken veel mensen dat wij er ook er wat mee te maken hebben. Dat hebben we niet."
Roelof B. (60) werd uiteindelijk gisteravond in de buurt van Münster opgepakt. De twee andere verdachten, Gerben B. (48) en Lars B. (22), werden gisterochtend al door de politie ingerekend. De verdachten zijn familie van elkaar en worden allemaal verdacht van moord/doodslag danwel betrokkenheid bij de dood van de Amsterdammer.

Misverstand
Eerder meldde de politie dat het onderzoek dat maandag in Nijverdal plaatsvond te maken had met een inbraakpoging. Dat berustte op een misverstand. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.