nieuws

Europees avontuur Heracles Almelo voorbij na 0-0 bij Arouca

Het Europese avontuur van Heracles Almelo zit er na twee duels op. De ploeg kwam vanavond bij Arouca niet verder dan 0-0 en dat was niet genoeg na de 1-1 van vorige week in Almelo. De Portugezen plaatsen zich daardoor voor de play-offs van de Europa League.
Arouca begon een stuk sterker aan het duel dan vorige week. Al snel was er een goede kans voor Zequinha, maar hij schoot net over. Na ruim een kwartier kwam Heracles iets beter in de wedstrijd, maar creëerde geen grote kansen. Aan de andere kant kwam de ploeg goed weg nadat González, geheel vrijstaand, hard overschoot. Even later was het rust in Arouca; 0-0.
Kort na rust was er de eerste echte kans voor Heracles. Kuwas zag zijn schot over worden getikt door doelman Bracali. Ook Navratil kreeg een goede kans, maar kopte naast. De tijd begon te dringen voor Heracles en tien minuten voor het einde schoot Bruns net over. Kort daarna kwam Heracles in een overtalsituatie voor het doel van Arouca, maar Bruns was zelfzuchtig en schoot hoog over. Tot scoren kwam de ploeg niet meer en dus kan Heracles zich nu volledig gaan richten op de competitie. Daarin begint het zondag met een duel bij Roda JC.

Arouca - Heracles 0-0

Arbiter: Jaccottet (Zwi)
Geel: Nuno Coelho, Te Wierik, González, André Santos, Gladon, Crivellaro, Bel Hassani, Mateus, Navratil, Castro, Bracali
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Te Wierik, Zomer (Hoogma/46), Gosens; Bruns (Pröpper/82), Pelupessy, Bel Hassani; Kuwas (Van Mieghem/61), Gladon, Navratil
Arouca: Bracali; Gegé, Jubal, Basto, Anderson Luiz; Nuninho (Goiano/90+1), Nuno Coelho, André Santos (De Jesús/78); Mateus, González (Crivellaro/69), Zequinha.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.