nieuws

Busreis van Arouca naar Almelo voor Heracles-supporters "klein beetje om, maar de route was beter"

De weg naar het Portugese Arouca was er voor supporters van Heracles Almelo een om niet snel te vergeten. De terugreis verloopt voor de inmiddels teleurgestelde supporters een stuk rustiger.
"We hebben de route genomen die supporters die vanuit Porto reisden ook namen", vertelde supporter Marvin Rijkens vanuit de supportersbus. "Dat is een klein beetje om, maar de route was wel stukken beter."

Speciale reis

Heracles speelde gisteravond met 0-0 gelijk tegen FC Arouca in Portugal en met het 1-1 gelijkspel in Almelo betekent dat het einde voor het Europese avontuur voor de Heraclieden. Bij Rijkens sloeg teleurstelling snel om in trots: "Voor het eerst hebben we Europees voetbal gehaald, dat is ook wat waard. Dit vergeten we niet snel meer. Zo'n reis maakt het avontuur alleen maar specialer." 

Routeplanner

Toch steekt Rijkens ook een klein beetje de hand in eigen boezem: "Ik heb ook geen spijt van de busreis, absoluut niet. Maar we hadden de route misschien wel van tevoren wat specifieker moeten bekijken."

Wat gebeurde er op de heenweg?

Supporters van Heracles stapten gistermiddag uit de supportersbus toen die over een smalle bergweg richting het stadion van FC Arouca reed. Scherpe bochten, steile afdalingen en de smalle weg zorgden ervoor dat supporters uit de bus stapten en de tocht te voet vervolgden.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.