nieuws

Trainer van Heracles staat met hoofdpijn op na uitschakeling in Europa

Hij zit er verloren bij op het vliegveld van Porto. John Stegeman heeft slecht geslapen na de uitschakeling in de voorronde van de Europa League.
"Ik stond vanochtend echt met hoofdpijn op", begint de trainer van Heracles Almelo. "We haalden zeker in de eerste helft niet ons niveau. We speelden apathisch. En daar ben ik uiteindelijk verantwoordelijk voor. Het is nog heel frustrerend. Maar we moeten door."

Roda JC

Voor Heracles begint zondag namelijk de competitie. In Kerkrade tegen Roda JC. "Ja, ben benieuwd of de spelers dan mentaal en fysiek weer fris zijn", vervolgt Stegeman. De trainer zal de wedstrijd vanaf de tribune moeten kijken wegens een schorsing, die hij opliep in de finale van de play-offs.

Revanche

"Uiteindelijk heeft hun hele voorbereiding in het teken gestaan van deze wedstrijd. Wij hebben ons alleen maar gericht op de Europa League. Maar het is in ieder geval wel prettig dat we ons snel kunnen revancheren", besluit hij.

Zomer niet, Vermeij wel

Ramon Zomer zal de wedstrijd van zondag missen. Hij heeft last van zijn knie en werd gisteravond in het duel met Arouca in de rust gewisseld voor Justin Hoogma. Vincent Vermeij, de kersverse aanwinst, zit wel bij de wedstrijdselectie.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.