nieuws

Belt-Schutsloot maakt zich op voor Gondelvaart

Nog precies een week te gaan en dan is het zover: in Belt-Schutsloot wordt dan weer de jaarlijkse Gondelvaart gehouden. In het dorp wordt dan ook druk geklust om alles op tijd af te hebben voor het evenement van het jaar.
Zo wordt er ook hard gewerkt door team 'Increase'. Hun gondel staat letterlijk nog helemaal in de steigers - en dat met nog maar een week te gaan.

'Iets te veel bier'

Gondelbouwer Kasper de Jonge van team 'Increase' heeft er vertrouwen in: "We lopen iets achter op schema. We hadden gehoopt het laswerk al af te hebben, maar helaas. Misschien iets te veel bier gedronken", grapt hij.
Komende week worden de bloemen nog geplaatst en dan moet de gondel klaar zijn. De jaarlijkse Gondelvaart is dé happening voor Belt-Schutsloot. Het hele dorp en omgeving rukken uit om naar de versierde gondels te kijken.

Winnen voor de tiende keer?

Team 'Increase' heeft nu negen keer achter elkaar gewonnen in de categorie bloemen. En die tiende willen ze natuurlijk ook graag op hun conto schrijven. Vrijdag 12 augustus weten we het, want dan trekken de gondels door Belt-Schutsloot.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.