HHC Hardenberg in laatste oefenduel gelijk tegen HSC'21

HHC Hardenberg heeft in de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie gelijk gespeeld tegen HSC'21. Op De Boshoek, waar de open dag op het programma stond, namen de Haaksbergenaren een 2-0 voorsprong maar de thuisploeg kwam na rust langszij, 2-2.Â
In de eerste helft was HSC'21 heer en meester en kwam de thuisploeg er totaal niet aan te pas. Na tien minuten strafte Tom ter Hogt een slechte terugspeelbal van Görtz af en een kwartier later zorgde Eulderink voor de 0-2. Een minuut later konden de bezoekers de wedstrijd al beslissen, ware het niet dat Nieuwboer een strafschop miste. Vlak na rust maakte Heerkes namens HHC de aansluitingstreffer, 1-2. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg langszij via Veldmate en dat bleek ook het slotakkoord.