Sander Duits realistisch: "Op overwinning ADO viel niets af te dingen"

Go Ahead Eagles kon haar rentree in de eredivisie niet opluisteren met een overwinning. Op bezoek bij ADO Den Haag werd een ruime 3-0 nederlaag geleden en middenvelder Sander Duits vond dat wel terecht.
"Ik denk dat op de overwinning van ADO niets af te dingen is", zei hij na afloop. Het is 1-0 bij rust maar toch denk ik wel dat we drie honderd procent kansen krijgen in de eerste helft en daar moet er gewoon één van in. Ik denk dat we na rust nog op de paal koppen met Schenk, maar verder zijn we niet echt gevaarlijk geweest. Op een gegeven moment valt de 2-0 en dat is dan wel even een dompertje en een klap voor je kop. We mogen uiteindelijk nog wel blij zijn dat het bij 3-0 is gebleven." In de audio het gehele interview met Duits.