nieuws

Gemeente Borne terughoudend na dodelijk ongeluk vader en dochter

Het ongeluk gebeurde in Duitsland
Het ongeluk gebeurde in Duitsland
De gemeente Borne stelt zich terughoudend op na het dodelijk ongeluk met twee inwoners van die plaats afgelopen weekend.Â
Bij een ongeluk bij Gross Kiesow in Duitsland kwamen een vader en zijn dochter uit Borne om het leven. Ze waren op weg van een feest terug naar hun boerderij in de Duitse plaats. Twee andere inzittenden van de auto, een vrouw en een man van 20 en 27 jaar uit Borne, zijn met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zij worden in coma gehouden. De twee waren bij hun plaatsgenoten op bezoek om er vakantiewerk te doen. 
Morgenochtend gaat wethouder Kotteman in gesprek met een vertegenwoordiger van de familie. "Natuurlijk ook om steun te betuigen," vertelt wethouder en tevens loco-burgemeester Herman Mulder. 
Of de gemeente Borne een herdenkingsbijeenkomst organiseert, kan Mulder nog niet zeggen. "We gaan morgen met de familie in gesprek, we bieden hulp waar mogelijk. Maar we zullen alleen in actie komen op verzoek van de familie."
Bij het ongeluk, waarbij de auto met zes inzittenden tegen een boom knalde, kwamen ook twee Duitsers van 25 en 49 jaar om het leven. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.