nieuws

OV in Rio: Turnsters in landenfinale, Nummerdor jaagt op tweede zege

Rio 2016
Rio 2016
Op dag vier komen drie Overijsselse sporters in actie bij de Olympische Spelen in Rio. De turnsters maken zich op voor de landenfinale en Reinder Nummerdor kan een grote stap richting achtste finales zetten.

Lieke en Sanne Wevers

De turnzusjes Lieke en Sanne Wevers uit Oldenzaal komen vanavond om 21.00 uur in actie in de landenfinale. De Nederlandse ploeg plaatste zich als achtste en laatste voor die finale. Ze strijden met Amerika, China, Rusland, Groot-Brittannië, Brazilië, Duitsland en Japan om de medailles. Het is voor het eerst in de historie dat de Nederlandse ploeg in de finale staat op de Spelen.

Reinder Nummerdor

Beachvolleyballer Reinder Nummerdor speelt om 22.30 uur zijn tweede partij in groep B. De eerste won de Zwollenaar met partner Christiaan Varenhorst met 21-16, 21,13 van de neven Grimalt uit Chili. Vanavond is het Poolse duo Fijalek/Prudel de tegenstander. Bij winst zijn de achtste finales heel dichtbij en mogelijk worden die vanavond al bereikt. Donderdag is het Russische duo Semenov/Krasilnikov de laatste opponent in de groep.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.