nieuws

Mooi Overijssel On Tour bij Den Alerdinck Zomerfair

De live uitzending van Mooi Overijssel On Tour komt vandaag vanuit het dorp Laag Zuthem.
We zijn te gast bij de Den Alerdinck Zomerfair. Een fair op de fraaie havezate van Laag Zuthem dat verborgen ligt in de Sallandse bossen.

Live uitzending

Vanaf deze locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost hoort u overdag regelmatig updates uit Laag Zuthem en omgeving en van 17.20 uur tot 18.00 uur is er een liveshow op TV Oost.
In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen en worden reportages over activiteiten in de omgeving uitgezonden. Zo schuift Walter Koning aan om te vertellen over Landgoed Den Alerdinck. Daarnaast nemen we een kijkje op de Den Alerdinck Zomerfair. Dat en meer vanaf 17.20 uur live op TV Oost!

Volg en win op social media

De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks ook te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op Twitter, Instagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.
U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de 360 graden video op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 26 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat in beeld zien hoe mooi Overijssel is.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips worden na de uitzending bij dit artikel geplaatst, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag zijn opgenomen te staan.

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.