nieuws

Kater na de vakantie voor Zwollenaren: inbrekers zijn er met bankpas vandoor

Inbrekers stelen bankpas
Inbrekers stelen bankpas
Voor de bewoners van een huis aan de Meester P.J. Oudlaan in Zwolle-Zuid wachtte na de vakantie een flinke kater. Ze ontdekten dat er tijdens hun afwezigheid was ingebroken.Â
De inbraak was in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 juni en er is onder meer een bankpas gestolen. Ook de bijbehorende pincode werd buitgemaakt. Met de bankpas is de volgende nacht geld opgenomen.

Vermomd geld pinnen met gestolen pas

Op 2 juni rond 04.10 uur heeft een bewakingscamera van de Rabobank op het winkelcentrum Zwolle-Zuid aan de Van der Capellenlaan twee vermomde personen geregistreerd die met de gestolen pas geld opnemen.
Het pinnen èn de inbraak waren beiden in Zwolle-Zuid. Het is goed mogelijk dat de twee, die op de fiets bij de bank aankwamen, daar wonen of daar rond 1 juni verbleven.

Opvallende kenmerken

Met hun vermomming hebben de twee opmerkelijke kenmerken getoond. De ene draagt een jas of vest met aan de achterkant een groot logo met 'EA7' en de ander heeft een vest voor zijn gezicht geknoopt waarop een afbeelding van een esdoornblad in een logo lijkt te staan. 
Wie weet meer over de inbraak aan de Meester P.J. Oudlaan? Wie herkent de twee personen bij de geldautomaat? Wie weet meer over de kleding die de twee gebruikten om zich te vermommen?

Tips

Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.