nieuws

Curatoren vragen vandaag faillissement aan voor MS Mode

Faillissement MS Mode
Faillissement MS Mode
De curatoren van MS Mode vragen vandaag het faillissement voor het bedrijf aan. Dat bevestigen de curatoren aan NU.nl. Het bedrijf heeft twaalf winkels in Overijssel.
Vorige week werd al bekend dat uitstel van betaling was aangevraagd. De huidige situatie waarin de Rabobank de omzet naar zich toetrekt is niet meer houdbaar, aldus de curatoren tegen NU.nl.
Volgens de curator namen de schulden bij de keten toe, doordat MS Mode wel kosten moest maken om de winkels open te houden, maar dat de Rabobank de omzet incasseerde op basis van een overeenkomst die voor de surseance was gemaakt.
De schulden nemen toe en daardoor is een onhoudbare situatie ontstaan. Er wordt sinds een week met de bank onderhandeld, maar zonder resultaat. Als er niet snel een overeenkomst wordt gesloten, gaan de winkels vandaag mogelijk al dicht, aldus de curatoren.
MS Mode heeft in onze provincie vestigingen in Almelo, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen en Zwolle.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.