nieuws

Tas met geld die werd buitgemaakt bij beroving Raalte leeg teruggevonden in Heino

Tas teruggevonden in Heino
Tas teruggevonden in Heino
De Straatrover die op 13 juli aan de Elzenlaan in Raalte een man van een tas met geld beroofde is mogelijk in een grijze VW Golf of Polo in de richting van Zwolle weggereden over de N35. Bij de N35 in Heino is de gestolen tas teruggevonden, leeg.
Een man uit Raalte werd woensdag 13 juli om 05.45 uur op straat overvallen. Het gebeurde toen hij naar zijn auto liep die aan de Elzenlaan geparkeerd stond. Het slachtoffer had een sporttas en een zwarte tas met geld bij zich.

Vuurwapen

Op het moment dat hij wil instappen komt een iemand die in het zwart is gekleed op hem afrennen en wordt de Raaltenaar met een vuurwapen bedreigd. De zwarte tas met geld moet hij afgeven.
De overvaller rent terug en komt even later hard voorbijrijden in een grijze VW Golf of VW Polo. Het is goed mogelijk dat iemand anders dan de overvaller achter het stuur zat.
Wie weet meer over de overval op 13 juli rond 05.45 uur? Wie heeft de auto in Raalte richting de Westdorplaan in Raalte of over de N35 richting Zwolle zien rijden?

Zwarte tas twee dagen later gevonden

De zwarte tas blijkt twee dagen na de beroving te zijn  teruggevonden in het gras bij een parkeerplaats aan de Zwolseweg in Heino. Dat is vlakbij de N35. Wie heeft gezien dat de tas daar werd weggegooid?
Wie heeft de tas voor 15 juli 13.00 uur -het moment dat die werd gevonden- zien liggen bij de parkeerplaats en wanneer was dat? 

Grijze auto mogelijk gestolen

Mogelijk gaat het om een grijze Golf die de dag voor de beroving op dinsdag 12 juli is gestolen in Zutphen. Wie weet meer over de diefstal? 
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.