nieuws

Jeugdtrainer van 'terriër' Anna van der Breggen: 'Ze was vroeger al goed'

"Ze is nu net een terriër, ze bijt zich ergens in vast,." zegt Henk van Dijk. Hij was vroeger trainer van Anna van der Breggen: "Ze was vroeger al goed, maar doorzettingsvermogen heeft ze later geleerd."
Wielervereniging Noordwesthoek is apetrots op de prestaties van Van der Breggen op de Olympische Spelen. De Hasselter wielrenster behaalde een gouden en een bronzen medaille. Haar eerste meters op de racefiets maakte ze bij de plaatselijke wielervereniging.
Ondanks het slechte weer, werd er vandaag gewoon gefietst door de wielerclub. Op de plek waar Anna van der Breggen ooit ook reed.

Voorbeeld

En met succes dus: ze neemt een bronzen en een gouden plak mee terug naar Hasselt. Natuurlijk is dat Olympisch succes een voorbeeld voor de jeugd van de wielerclub. Ze zijn supertrots op Anna.
De pupillen hopen net zo goed te worden, maar daarvoor moet je echt heel hard trainen. Gelukkig hebben ze dezelfde coach als Anna die overigens bescheiden blijft. "Ik heb er een klein stukje aan mogen bijdragen en daar ben ik natuurlijk supertrots op."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.