nieuws

Teleurstelling in 'Café Hoogland' in Nijverdal, baanwielrenners stranden in eerste ronde

Het café is speciaal voor hun vriend omgedoopt in 'Café Hoogland', maar juichen konden de maten van Jeffrey Hoogland vanavond nog niet in hun kroeg. De baanwielrenners plaatsten zich vanavond niet voor de finaleronde van de teamsprint.
In een bomvol café op de Markt in Nijverdal keken veel vrienden en andere supporters naar de verrichtingen van de Nederlandse baanwielrenners. De vrienden van Jeffrey hebben Murphy's Irish Pub omgetoverd tot 'Café Hoogland'. Alle wedstrijden waar Jeffrey de komende dagen aan deelneemt, zijn er op een groot scherm te zien. 

Australië te sterk

Australië was te sterk voor de Nederlandse ploeg. Nederland had zich als zesde geplaatst voor de eerste ronde en Australië als derde. Tijdens de race liepen de Australiërs beetje bij beetje weg bij de Nederlanders en in de laatste ronde kon Theo Bos niet meer voor de winst zorgen. Oranje eindigde uiteindelijk als zesde.
Hoogland komt tijdens de Spelen ook nog in actie op de individuele sprint. Die begint morgen. Zijn maten rekenen erop dat hij in de komende dagen wel een gouden plak pakt. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.