nieuws

Pelupessy vraagteken bij Heracles, Bruns keert terug in basis

Het is nog onzeker of Joey Pelupessy het duel van Heracles Almelo van zondag tegen Willem II haalt. De middenvelder heeft zich verstapt en last van zijn enkel. Morgen volgt de laatste test.
Trainer John Stegeman kan ook geen beroep doen op Ramon Zomer (knie) en Peter van Ooijen (rib). Daardoor speelt Justin Hoogma weer in het centrum van de verdediging en voor Van Ooijen keert Thomas Bruns terug in de basis. Hij begon vorig weekend op de bank, maar viel wel in tegen Roda JC.  Wout Droste is wel weer fit, maar kan nog geen hele wedstrijd spelen en start dan ook niet in de basis. Als Pelupessy morgen de test niet doorstaat is Mark-Jan Fledderus waarschijnlijk zijn vervanger op het middenveld. De wedstrijd tegen Willem II begint zondag om 12.30 uur in het Polman Stadion en is te volgen via RTV Oost.

Bel Hassani en Duarte

Er is nog geen nieuws over Iliass Bel Hassani. De middenvelder staat in de belangstelling van enkele clubs, maar speelt dus nog gewoon in Almelo. Mocht hij alsnog vertrekken voor eind augustus, dan is Lerin Duarte wellicht een goede opvolger. Het contract van de middenvelder bij Ajax is gisteren ontbonden. Duarte maakte in 2013 de overstap van Heracles naar Amsterdam, maar dat werd nooit een succes. Er is binnen de Almelose club in ieder geval gesproken, maar dan moet er wel eerst een speler verkocht worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.