nieuws

Veel vraagtekens bij Go Ahead Eagles voor duel tegen NEC

Het is nog onduidelijk hoe de basiself van Go Ahead Ahead Eagles er zondag uitziet in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen NEC. Trainer Hans de Koning kampt nog met enkele vraagtekens.
Lars Lambooij trainde dinsdag voor het eerst met de groep mee, maar kreeg daar woensdag een reactie op en dus moet hij even afwachten hoe het na de training van vandaag gaat. Xandro Schenk trainde apart en het wordt een race tegen de klok om op tijd fit te geraken. Sander Duits kreeg vocht in de knie en trainde vandaag niet mee. Leon de Kogel liep deze week een botkneuzing in de enkel op, maar lijkt wel te kunnen spelen. Henrik Ojamaa wordt niet geslachtofferd na zijn ongelukkige duel bij ADO Den Haag en krijgt de kans om zich te revancheren.

"Niets te halen"

"Tegen NEC willen we er van acquit staan. We willen tegenstanders het gevoel geven dat er in De Adelaarshorst niet te halen valt", zegt trainer Hans de Koning over de wedstrijd van zondag. Het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC begint zondag om 14.30 uur en is te volgen via RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.