nieuws

Heracles-supporters die zenuwslopende busrit Portugal meemaakten gratis naar uitwedstrijd ADO

Problemen met de supportersbus in Portugal
Problemen met de supportersbus in Portugal
De supporters van Heracles Almelo, die vorige week angstige momenten meemaakten in de bus richting het Portugese Arouca, mogen eind deze maand gratis naar de Eredivisie-wedstrijd ADO Den Haag - Heracles Almelo. Ze krijgen de reis van vervoerder OAD, de club regelt de kaarten.
De rit naar het stadion van FC Arouca, tegenstander van Heracles in de Europa League, werd op t einde steeds zenuwslopender. De weg werd steeds smaller en na een hele scherpe bocht in de bergen waren veel supporters het zat en stapten uit de bus. 
Een aantal van hen stapte uiteindelijk helemaal niet meer in de bus en werd met taxi's het laatste stuk vervoerd. De terugweg ging stukken beter: de bus nam een andere en minder moeilijke route.

'Vervelend gevoel'

"Oad en de club hebben een vervelend gevoel overgehouden aan de situatie", zegt algemeen directeur Nico Jan Hoogma van de Almelose club. "Direct na de wedstrijd hebben we daarom besloten de supporters een maaltijd aan te bieden. Onze partner Oad heeft hen op de terugreis eveneens eten aangeboden. We weten dat het de pijn niet verzacht, maar dit was het maximale wat we op dat moment konden doen." 
Beide partijen vinden dat wedstrijdbezoek een feest moet zijn, zonder problemen. "Omdat mogelijk niet alle buspassagiers het wedstrijdbezoek en de reis als feestje hebben ervaren, willen Oad en Heracles Almelo hen een nieuwe kans bieden." De uitwedstrijd tegen ADO Den Haag wordt 28 augustus gespeeld.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.