nieuws

Megaspandoek en vuurwerk in Deventer; fans Eagles zijn klaar voor Eredivisie

Fakkels, rookpotten en een megagroot spandoek. De fans van Go Ahead Eagles zijn klaar voor de Eredivisie en dat lieten ze vanavond zien op de Wilhelminabrug in Deventer.
Hoewel de Eredivisie vorige week al van start ging voor de club uit Deventer met een 3-0 nederlaag tegen ADO Den Haag, begint voor veel fans het seizoen morgen pas. Dan speelt Go Ahead Eagles namelijk de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, om 14.30 uur tegen NEC Nijmegen.
Zoals elk jaar luidt het Sfeerteam van de Deventenaren het voetbalseizoen voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd in op de Wilhelminabrug. Aansluitend is er een feestje in een café in de binnenstad.

Afscheid Bart Vriends

De wedstrijd tegen NEC Nijmegen staat morgenmiddag niet alleen in het teken van de terugkeer in de Eredivisie. Er wordt ook afscheid genomen van publiekslieveling Bart Vriends, die deze zomer de overstap maakte naar Sparta Rotterdam.
"Bart vierde zijn doelpunten altijd met een saluut. Laten we Bart Vriends terug begroeten met een saluut voor alle mooie jaren die hij ons heeft bezorgd", roept de fanatieke aanhang van de club op.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.