nieuws

FC Twente kan niet stunten en verliest bij Feyenoord

FC Twente is er vanmiddag niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen op bezoek bij Feyenoord. De thuisploeg won van de Enschedeërs met 2-0.
Het duurde even voordat het duel op gang kwam, maar na ruim twintig minuten was ook gelijk voor Feyenoord. Toornstra was alert na een blok in de verdediging bij Twente en schoot hoog de 1-0 binnen. Feyenoord controleerde daarna het duel en Twente kwam er slechts sporadisch uit. De ruststand was dan ook 1-0.
Na rust kwam Twente onder druk te staan van Feyenoord, maar zag de thuisploeg niet opnieuw scoren. Yeboah kreeg aan de andere kant een goede kans, maar de debutant schoot naast. Elia deed dat aan de andere kant namens Feyenoord. Invaller Berghuis was dicht bij de 2-0, maar zag zijn inzet via een Twente-been naast gaan. Tien minuten voor het einde was het wel beslist. Jörgensen schoot de 2-0 achter Marsman en daar bleef het bij in Rotterdam. Vilhena raakte overigens nog wel de lat boven Marsman.

Feyenoord - FC Twente 2-0

1-0 Toornstra (23)
2-0 Jörgensen (80)
Arbiter: Makkelie
Geel: Trajkovski, Thesker, Ziyech
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Kongolo, Woudenberg; El Ahmadi, Kuyt (Berghuis/63), Vilhena; Toornstra, Jörgensen, Elia (Basacikoglu/77).
FC Twente: Marsman; Ter Avest (Van der Lely/73), Andersen, Bijen, Thesker (Van der Heyden/46), Trajkovski; Mokotjo, Ziyech, Yeboah; Ede, Oosterwijk (Ünal/57).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.