nieuws

GA Eagles-trainer Hans de Koning kan leven met punt tegen NEC

Go Ahead Eagles pakte zondagmiddag haar eerste punt in de eredivisie door in eigen huis met 2-2 gelijk te spelen tegen NEC. Trainer Hans de Koning was na een matige eerste helft uiteindelijk niet ontevreden met een puntendeling.Â
"We vergeten in de eerste helft eigenlijk een beetje te voetballen en dan wordt het te onrustig", stelt de oefenmeester, die in de rust zijn spelers de nodige instructies meegaf en dat ook terug zag in de tweede helft. "Je ziet na de 1-1 dat we de schroom van ons afgooien en dat spelers individuele acties gaan krijgen met veel diepte erachter. Met de steun van de mensen hier, die trekken je naar die 2-1 toe."
"We zijn te gretig bij de 2-2", vervolgt De Koning. "We willen op het middenveld toch nog de bal veroveren en dan komen zij met een goede counter eruit. We hebben de 3-2 zelf nog op de schoen met Wolters in de 86e minuut, dat was geweldig geweest en hadden we drie punten in huis gehaald. Maar dat is niet zo en morgen is het weer maandag", sloot de oefenmeester mee af.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.