nieuws

OV in Rio: Wild begint aan omnium, toestelfinale Wevers en kwartfinale Nummerdor

Rio 2016
Rio 2016
Vandaag komen er drie Overijsselse sporters in actie tijdens de Olympische Spelen in Rio. Voor Kirsten Wild begint het toernooi en voor Sanne Wevers en Reinder Nummerdor staan er belangrijke wedstrijden op het programma.

Kirsten Wild

De Zwolse Kirsten Wild begint vandaag aan het onderdeel omnium bij het baanwielrennen. Vandaag staan de eerste drie onderdelen op het programma. Dat zijn de scratch (16.00 uur), de individuele achtervolging (21.30 uur) en de afvalkoers (23.17 uur). Morgen worden de tijdrit, vliegende ronde en puntenkoers verreden.

Sanne Wevers

Voor Sanne Wevers uit Oldenzaal staat vanavond de toestelfinale op de balk op het programma. De turnster plaatste zich als vierde voor de finale en lijkt dus kans te maken op een medaille. De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur.

Reinder Nummerdor

Beachvolleyballer Reinder Nummerdor uit Zwolle staat vanavond met partner Christiaan Varenhorst in de kwartfinales. De tegenstanders zijn landgenoten Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer. Nummerdor en Varenhorst zijn als vijfde geplaatst, Meeuwsen en Brouwer zijn de nummer twee. Bij winst is woensdag de halve finale.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.