nieuws

Verkeershinder door werkzaamheden aan A28 bij Zwolle

Werkzaamheden aan de A28 tussen Zwolle en Ommen
Werkzaamheden aan de A28 tussen Zwolle en Ommen
Verkeer op de A28 bij Zwolle moet de komende weken rekening houden met vertraging. Rijkswaterstaat voert namelijk vanaf vannacht tot en met 30 oktober onderhoudswerkzaamheden uit.
De werkzaamheden vinden overdag, maar voornamelijk 's avonds en ’s nachts plaats in de weekenden en in de avond en nacht van maandag op dinsdag en van dinsdag op woensdag. Er wordt in beide rijrichtingen van de A28 gewerkt. 
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, worden in sommige nachten toe- en afritten afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid. Daarnaast geldt er tijdens de werkzaamheden een snelheidsbeperking.
Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 3 tot 7 minuten.

Data werkzaamheden

De werkzaamheden aan de A28 bij Zwolle worden in drie blokken uitgevoerd. Tot en met dinsdag 6 september wordt er gewerkt tussen Zwolle Noord en Ommen. Van zaterdag 10 september tot en met woensdag 5 oktober wordt er gewerkt tussen Zwolle Centrum en Zwolle Noord.
Het gedeelte tussen Zwolle Zuid en Zwolle Centrum is van zaterdag 8 september tot en met zondag 30 oktober aan de beurt.

Omleidingsroutes

Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.