nieuws

Sanne Wevers geniet van huldiging in Holland House: "Het is echt geweldig"

Gelijk na haar gouden Olympische medaille is turnster Sanne Wevers vannacht gehuldigd in het Holland Heineken House in Rio de Janeiro.
De Oldenzaalse werd samen met zwemster Sharon van Rouwendaal gehuldigd. Zij verdiende een gouden plek op de 10 kilometer in open water. 

Veel emoties

Lieke Wevers overhandigde haar tweelingzus onder luid applaus haar persoonlijke tegel. De huldiging in een vol Holland House ging de winnende turnster niet in de koude kleren zitten. 
"Het is bizar, ik besef het allemaal nog niet. Het moment zoals hier in het Holland Heineken House is echt geweldig; het is onwerkelijk om mee te maken en het maakt zoveel emoties los. Dat ik hier samen kan zijn met mijn vader en zus is heel bijzonder."

'Ik heb er zin in'

De huldiging in het Holland House is niet de laatste, ook in Oldenzaal zal Wevers gehuldigd worden. En er staat veel aandacht op haar nu ze goud heeft gehaald. 
"Ik denk dat ik het maar op me af laat komen", zegt Sanne daarover voor de camera's van het Holland House. "Gelukkig heb ik een heel goed team om me heen die me daarbij gaat helpen. Ik kan dat niet allen, maar heb er wel heel veel zin in."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.