nieuws

Ouders Martine Smeets uit Geesteren voelen zich 'koning en koningin' nu ze in Rio mogen blijven

Het sprookje voor de ouders van handbalster Martine Smeets uit Geesteren duurt nog even voort. Ze mogen tot en met zondag in Rio de Janeiro blijven. Eigenlijk zouden ze morgen terug moeten vliegen naar Nederland, op de dag dat hun dochter de halve finale speelt.
Dat Ans en Rento Smeets überhaupt in Rio zijn is al een wonder. Vanwege de hoge reiskosten zouden ze in Geesteren blijven om daar de wedstrijden van hun dochter te volgen. Totdat ze afgelopen weekend ineens een Facebook-actie wonnen van het bedrijf ATPI Sport Events: een reis van enkele dagen naar Rio. 

Martine in levende lijven zien spelen

Tijdens de kwartfinale zaten Ans en Rento op de tribune om Martine in levende lijve te zien spelen. Dolblij waren ze. Helemaal toen het team van hun dochter ook nog de halve finales bereikte door Brazilië te verslaan. 
Morgen zouden de ouders van Martine weer naar huis moeten. Precies op de dag dat de halve finale wordt gespeeld. "We gaan nog vragen of we iets langer mogen blijven", vroegen ze gisteren.

Holland Heineken House

Dat is nu gelukt. In het Holland Heineken House kregen ze van ATPI Sport Events te horen dat ze op hun kosten tot en met zondag mogen blijven. Als Martine met haar team de finale haalt, kunnen ze die ook nog bijwonen. 
"Het is een sprookje", zegt Ans vanuit Rio. "Het is prachtig om dit mee te maken en fantastisch dat we nu tot en met zondag mogen blijven. Het hotel is door hun verlengd, de tickets zijn omgeboekt en pas zondag vliegen we terug. Dat dit ons overkomt. We voelen ons hier net de koning en koningin, zo worden we in de watten gelegd." 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.