nieuws

Recreatieplassen bij vakantieparken in het Vechtdal in ontwikkeling

Attractiepark Slagharen en het vijf kilometer verderop gelegen Ponypark City willen een recreatieplas ontwikkelen. Bij Ponypark City ligt een zandwinningsplas die in principe zo in gebruik kan worden genomen.
Bij attractiepark Slagharen worden honderd nieuwe recreatiehuisjes gebouwd. Hiervoor is een afwateringssysteem nodig en dat zou een recreatieplas kunnen worden.
Ponypark City is nu eigendom van de familie Bemboom, die vroeger attractiepark Slagharen beheerde. Dat park is nu verkocht.

Ponypark wil alleen gasten van vakantiepark in zwemplas

Ponypark City wil dat alleen gasten van het vakantiepark de zwemplas kunnen gebruiken. Dat betekent dat er een hekwerk moet worden geplaatst of dat er toegang komt via een tunnel vanuit het park.
Ponypark City bezit zo'n tweehonderd vakantiehuisjes. Het attractiepark heeft het dubbele aantal. Eigenaar van Ponypark City is de familie Bemboom die eerder eigenaar was van Attractiepark Slagharen.
In de omgeving van Ponypark City ligt een zandwinningsplas. De familie wil hiervan een recreatievijver maken. Bij de gemeente Hardenberg is inmiddels een vergunning aangevraagd om de recreatievijver te ontwikkelen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.