nieuws

Vrouw gekneveld bij woningoverval Enschede, kinderen lagen boven te slapen

Bij de woningoverval gisteravond aan de Reggestraat in Enschede, is de 33-jarige bewoonster gekneveld. Haar twee kinderen lagen op dat moment boven te slapen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.Â
Rond kwart over tien stond de vrouw plotseling oog in oog met een man met een vuurwapen. Hij is waarschijnlijk via de achterdeur binnengekomen. De vrouw moest van de overvaller op de grond gaan liggen en werd gekneveld.
Nadat de overvaller geld had gekregen, bevrijdde hij haar weer. De vrouw werd vervolgens gedwongen het toilet binnen te gaan, waarna de overvaller vluchtte. 

Signalement

De overvaller zou een negroïde man zijn met een gezet postuur. De vrouw schat hem 1.68 lang. Hij droeg een winterjas tot op de heup, sportieve schoenen met aan de zijkant lak en droeg en pet met rode klep. Omdat hij een sjaal voor zijn gezicht had en een pet droeg, heeft de vrouw hem niet goed kunnen zien. 
Na de overval rende de man richting de Dinkelstraat. Hij zou vervolgens op zwarte omafiets in de richting van de Lijsterstraat gefietst zijn. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.