nieuws

Heracles Almelo wijzigt basisteam niet voor duel met Feyenoord

Heracles Almelo-trainer John Stegeman wijzigt zijn elftal niet voor het duel met Feyenoord. Dat betekent onder meer dat Tim Breukers de voorkeur geniet boven Wout Droste.Â
"Breukers doet het gewoon goed. Ik zie geen reden om dat te wijzigen", begint trainer John Stegeman. "Ook voorin staat het voorlopig. Het is aan de nieuwe jongens (Van Mieghem en Kuwas red.) om mij te overtuigen", vervolgt hij. 

Zomer uitgeschakeld

Ook Justin Hoogma zal weer starten. De centrale verdediger vervangt wederom Ramon Zomer. Laatsgenoemde is nog enkele weken uitgeschakeld met een knieblessure.

Feyenoord

In het Polman Stadion is koploper Feyenoord zondag de tegenstander. En hoewel de status van Heracles de laatste tijd is gegroeid, wil Stegeman niets weten van een subtopper. "Feyenoord is gewoon een absolute topclub. En wij zijn en blijven een normale Eredivisieclub zonder opsmuk. Als wij heel goed zijn en keihard werken kunnen we het Feyenoord wel heel lastig maken."

De wedstrijd begint zondag om 16.45 en is te volgen via RTV Oost.
Opstelling Heracles Almelo: Castro; Breukers, Te Wierik, Hoogma, Gosens; Pelupessy, Bel Hassani, Bruns, Navratil, Gladon en Dharri.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.