nieuws

Go Ahead Eagles huurt Marcel Ritzmaier van PSV

Marcel Ritzmaier
Marcel Ritzmaier © Pro Shots
Go Ahead Eagles heeft middenvelder Marcel Ritzmaier dit seizoen tot de beschikking. De Oostenrijker wordt gehuurd van landskampioen PSV.
Ritzmaier staat al enkele seizoenen onder contract in Eindhoven, maar heeft nooit een basisplaats weten te bemachtigen. Hij werd eerder al verhuurd aan SC Cambuur en NEC. Bij die laatste club wist hij vorig jaar ook geen basisplek te veroveren. 

"Echte volksclub"

"Go Ahead Eagles is een echte volksclub, dat past bij mij", aldus Ritzmaier in een reactie op de website van de club. "Met Cambuur heb ik in De Adelaarshorst gespeeld en ik was meteen onder de indruk van het fanatisme van het publiek. Mooi stadion ook. Bij Go Ahead Eagles heb ik drie doelen: weer voetballen op het hoogste niveau, mezelf bewijzen en het allerbelangrijkste: met mijn creativiteit het team helpen. Onze doelstelling is duidelijk: handhaven. Daar ga ik uiteraard alles voor geven."

"Vernuft"

Technisch manager Dennis Bekking: "Marcel is nog jong, maar heeft bij Cambuur, NEC, PSV en in de vertegenwoordigende elftallen van Oostenrijk veel ervaring opgedaan. Hij beschikt over een prima eindpass, is creatief en is in staat tussen de linies te spelen. Marcel voegt daarmee het nodige vernuft toe aan de selectie."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.