nieuws

Woningoverval in Enschede

Onder de Loep
Onder de Loep
Op 18 augustus zit een 33-jarige vrouw alleen in haar woonkamer aan de Reggestraat in Enschede als omstreeks 22.15 uur plotseling een onbekende man met een vuurwapen voor haar staat. De politie zoekt getuigen.Â

Balkbrug, inbraak woning Zwolseweg

Op zondagmiddag 19 juni rond 13.30 uur trof een 71-jarige inwoonster van Balkbrug een man en een vrouw bij haar openstaande voordeur. Zij kwam op dat moment zelf net uit de schuur lopen. Ze zag dat de twee via de voordeur naar binnen gingen en liep er zelf achteraan.

Zwolle, Overval Domino's Pizza

Op vrijdagmiddag 5 augustus, net voor 12 uur ’s middags, werd een vestiging van Domino’s Pizza aan het Bachplein in Zwolle overvallen door een onbekende man.

Gramsbergen, diefstal parfums bij drogist

Op 4 augustus stelen twee mannen voor € 200,- aan parfums bij de Dio drogist aan de Oostermaat in Gramsbergen.

Dedemsvaart, inbraak Chinees restaurant

Een man breekt op 27 juli in bij een chinees restaurant aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Hij neemt de inhoud van de gokkast mee als buit.

Almelo, diefstal bliksemafleider

Op maandagochtend 18 juli om 00.19 uur steelt een man 150 meter bliksemafleider vanaf het dak van een tandartsenpraktijk aan de Zeearend in Almelo.

Overdinkel, inbraak Plus Hoofdstraat

Op 2 augustus rond 22.15 uur breekt een jongeman in bij de Plus aan de Hoofdstraat in Overdinkel. Hij komt binnen door de schuifdeur te forceren.
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.15 uur en elk uur herhaald. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.