nieuws

Programma: Champions League FC Twente Vrouwen, Supercup Dalfsen en KNVB-beker

Programma deze week
Programma deze week
Een belangrijke week voor FC Twente Vrouwen, voor de handbalsters van Dalfsen begint het seizoen weer en ook deze week is er KNVB-beker. Hieronder een overzicht van het programma van komende week.

Vrouwenvoetbal

De vrouwen van FC Twente gaan deze week proberen het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. Dat gaat het doen in de kwalificatiegroep die wordt gespeeld in Geesteren en Oldenzaal. De tegenstanders zijn Ferencvaros, Hibernians en Konak Belediyespor. Alleen de winnaar van de groep gaat naar het hoofdtoernooi.

KNVB-beker

Morgenavond komen er drie Overijsselse clubs in actie in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker. Quick'20 en SVZW plaatsten zich vorige week door te winnen in de eerste kwalificatieronde en HSC'21 begint in de tweede kwalificatieronde. De winnaars van die ronde gaan naar de eerste ronde van het hoofdtoernooi, daar voegen ook de clubs uit het betaald voetbal zich erbij.

Handbal

De handbalsters beginnen begin september weer aan de Eredivisie, maar zondag is de officiële opening van het seizoen. Dan wordt de Supercup gespeeld. Om 13.30 uur staat landskampioen Dalfsen tegenover bekerwinnaar VOC Amsterdam.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.