nieuws

Hoofdveld voetbalclub Lemelerveld nog dicht; Dalfsen denkt dat bruine plekken op tijd weg zijn

Voorzitter René Jansen van voetbalvereniging Lemelerveld maakte zich nog best zorgen, maar volgens Bertus Meier van de gemeente Dalfsen komt het helemaal goed met het hoofdveld van de club.
Afgelopen zaterdag moest voor een bekerwedstrijd nog uitgeweken worden naar het tweede veld, omdat de gemeente geen toestemming gaf op het hoofdveld te spelen.
"Er zijn nu nog wel wat plekken, maar er is nog voldoende tijd", legt Meier uit. Waarna hij door de hurken gaat om aan de voorzitter uit te leggen hoe het werkt met dat gras.

Reacties van leden

Vooral aan de kant van de ingang van het complex zijn wat kale plekken te zien. En dat roept reacties op van leden, die langslopen. "Als het aan de andere kant was geweest, had dat veel minder commentaar opgeleverd. Maar hier komt iedereen langs."
"Ik heb begrepen dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat we over anderhalve week gewoon op het hoofdveld de derby tegen Heeten kunnen spelen", zegt voorzitter Jansen, die benadrukt dat het contact met de gemeente uitstekend is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.