nieuws

Grootse huldiging voor Sanne en Lieke Wevers in Oldenzaal

Sanne en Lieke Wevers
Sanne en Lieke Wevers
De turnzusjes Sanne en Lieke Wevers worden op vrijdag 26 augustus groots gehuldigd in Oldenzaal. Het feest voor de olympische turnzusjes is vanaf 20.00 uur op de Groote Markt in Oldenzaal. Je ziet een live-verslag van de huldiging bij TV Oost.
De huldiging vindt plaats op een podium op de Groote Markt waar Marga Bult de presentatie voor haar rekening neemt. Bert Eeftink doet de centrale presentatie namens RTV Oost en sportverslaggever Tijmen van Wissing mengt zich in het publiek en loopt langs het podium.

Goud voor Sanne
Sanne Wevers won tijdens de balkfinale van de Olympische Spelen een gouden medaille. Een historische prestatie want niet eerder wist een Nederlandse turnster goud te winnen met een individuele prestatie op de spelen. Samen met haar zus Lieke Wevers, Celine van Gerner, Vera van Pol en Eythora Thorsdottir werd daarnaast ook nog een zevende plek behaald in de landenfinale.

Enorm trots
Burgemeester Schouten: "Deze fantastische sporters en hun ouders verdienen het om openbare waardering te krijgen vanuit de gemeente Oldenzaal en de hele Oldenzaalse samenleving. We zijn enorm trots en we gaan Sanne, Lieke en hun familie op feestelijke wijze in Oldenzaal huldigen."

De huldiging van Sanne en Lieke Wevers zie je vrijdag 26 augustus vanaf 20.00 uur bij TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.