nieuws

Fikse uitdagingen en verkwikkende modderbaden

RTV Oost StrongSister-team
RTV Oost StrongSister-team
Het is zeker niet te vergelijken met een wekelijks rondje door het park, echte ‘sisters’ deinzen niet terug voor een pittige sportieve uitdaging. Lopen, kruipen, klauteren en af en toe een verkwikkend modderbad, dat is de StrongSisterRun die op zaterdag 3 september in Hellendoorn wordt gehouden. Op TV Oost zie je een uitgebreide samenvatting van het evenement met alle hoogte- en dieptepunten.
De StrongSisterRun is een obstakelrun van ruim 7 kilometer lang en met 21 hindernissen, alléén voor vrouwen. Bij de StrongSisterRun gaat het niet zozeer om de prestatie maar vooral ook om het plezier. Veel vrouwen gaan de uitdaging in groepen aan. Ook RTV Oost heeft een speciaal StrongSister-team dat meedoet en gevolgd wordt in de uitzending. Het team is vorig jaar al begonnen met de voorbereidingen, en dat viel lang niet altijd mee! Je leest er alles over op www.rtvoost.nl/strongsisterrun.

StrongManRun

De StrongSisterRun is het zusje van de StrongManRun die de volgende dag, zondag 4 september, in Hellendoorn wordt gehouden. Deze loopwedstrijd omvat 21 km en 41 obstakels door bos, heuvels, modder en water. Het is dé run voor deelnemers om hun ware kracht te tonen en hun doorzettingsvermogen te testen. Van de StrongManRun zie je op zondagavond een uitgebreide samenvatting op TV Oost.
De StrongSisterRun zie je zaterdag 3 september bij TV Oost om 20.18 uur en wordt om het uur herhaald. De StrongManRun zie je zondag 4 september bij TV Oost om 20.18 uur en wordt ook om het uur herhaald. De voorbereidingen van het RTV Oost StrongSister-team vind je op www.rtvoost.nl/strongsisterrun.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.