nieuws

Strijd tegen de elementen… de Ultra Survival Run 2016

Hardlopend, fietsend, zwemmend, varend en klauterend van Leeuwarden naar het Achterhoekse dorp Beltrum, dat is de Ultra Survival Run 2016. Van 8 t/m 10 juli deden maar liefst 35 survival-clubteams mee aan dit loodzware en unieke sportevenement en RTV Oost was erbij. Op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 september zie je bij TV Oost een uitgebreid verslag van alle hoogte- en dieptepunten.

Overijsselse teams

Uit Overijssel gingen maar liefst 9 teams de strijd tegen de elementen aan. RTV Oost volgde de verrichtingen van de teams uit Wesepe, Almelo, Bathmen, Vollenhove, Zwolle, Nijverdal, Oldenzaal (2x) en Enschede op de voet. Van lachende winnaars tot pijn lijdende achterblijvers.

Door vier provincies

De survivalteams van 5 mannen en 2 vrouwen legden gedurende 3 dagen maar liefst 10 etappes af door de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Elke etappe bestond uit verschillende obstakels met netten, touwen en balken, met of zonder gebruik van de natuurlijke omgeving. Het heilige doel is, zoals ieder jaar, de finish te halen op het evenemententerrein aan de Grolseweg in Beltrum.
De Ultra Survival Run 2016 zie je woensdag, 7, donderdag 8 en vrijdag 9 september om 19.20, 21.20 en 23.20 uur bij TV Oost. Voor meer informatie over de Ultra Survival Run kijk je op http://ultra-survivalrun.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.