nieuws

Van der Meer zeer onzeker, Ritzmaier maakt debuut bij Go Ahead

Robin van der Meer is een groot vraagteken bij Go Ahead Eagles voor het duel met Ajax. De linksback moet tot morgen nog uit de duels blijven en dus is kans zeer aannemelijk dat hij niet zal starten tegen de Amsterdammers.
Kenny Teijsse is zijn meest logische vervanger. Bij Xandro Schenk is er zeker niet bij. Hij wordt klaargestoomd voor het treffen met Roda JC, Norichio Nieveld zal starten naast Sander Fischer.

Debuut Ritzmaier

Marcel Ritzmaier begint naar alle waarschijnlijkheid in de basis. De middenvelder, die vorige week werd gehuurd van PSV, moet voor de broodnodige creativiteit zorgen op het middenveld. Joey Suk is mogelijk het slachtoffer, maar dat wilde trainer Hans de Koning nog niet bevestigen. "Ik mag er in ieder geval geen twaalf opstellen", grapte hij.
Ajax geen vertrouwen geven
Go Ahead treft zondag tegenstander Ajax, dat in een enorme dip zit. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor al vijf punten in de competitie en werd deze week ook uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. "We moeten zorgen dat ze niet de kans krijgen om het zelfvertrouwen terug te krijgen", kijkt trainer Hans de Koning naar de mogelijkheden voor Go Ahead. De wedstrijd is zondag vanaf 14.30 te volgen via RTV Oost.
Vermoedelijke opstelling Go Ahead: Zwarthoed; Lambooij, Fischer, Nieveld, Teijsse; Duits, Ritzmaier, Brands, Ojamaa, De Kogel en Wolters.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.