nieuws

Asfaltering Oude Molenweg Hengelo loopt vertraging op

Asfalt
Asfalt
Het asfalteren van de Oude Molenweg in Hengelo duurt langer dan verwacht. Dat meldt de gemeente vrijdag. De verwachting is dat in de loop van dinsdag 30 augustus de Oude Molenweg weer open gaat.
Volgens de planning zou de aannemer vandaag het deel vanaf de Oldenzaalsestraat tot de Wolter ten Catestraat asfalteren. Bij het aanbrengen van het asfalt bleek dat de kwaliteit ervan niet goed was. Door een storing in het productieproces is er een verkeerd mengsel geleverd.
Volgende week maandag worden de werkzaamheden hervat. Vanaf zes uur 's avonds wordt opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden kunnen tot middernacht duren. Het asfalt moet eerst goed uitharden voordat de straat in de loop van dinsdag 30 augustus weer open gaat. Dit gebeurt nadat de belijning is aangebracht.

Open voor bestemmingsverkeer tijdens weekend
Gedurende het weekend is de weg wel open voor bestemmingsverkeer en bezoekers van de Emté supermarkt. Dit is ook het geval voor de bezoekers van het evenement Kids@thePark in het Prins Bernhardplantsoen.
Het parkeerterrein aan de De Wetstraat is bereikbaar, evenals parkeergarage De Beurs aan de B.P. Hofstedestraat. Maandag en dinsdag zijn
verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.