nieuws

Paul Gladon naar Wolves: "Ik twijfelde, maar ze wilden me echt heel graag hebben"

Deze week kwam het verrassende nieuws naar buiten dat Paul Gladon de overstap maakt van Heracles Almelo naar Wolverhampton Wanderers. De spits was pas vanaf begin dit seizoen zeker van een basisplaats in Almelo, maar vertrekt dus alweer uit Almelo.
Gladon zag de overgang zelf ook niet aankomen: "Ja het was natuurlijk wel als een verrassing. Ik hoorde vorige week voor het eerst dat ze interesse hadden en dan moet je altijd nog maar kijken of het echt concreet wordt of niet. Ik merkte toch al gauw dat ze echt heel erg wilden doordrukken en toen is het heel snel gegaan."

"Mijn jaar bij Heracles"

Hij vervolgt: "Ik had me er in het begin van het seizoen echt op ingesteld dat het mijn jaar moest worden bij Heracles en als je dan na drie wedstrijden in de competitie verkocht wordt, dan is dat wel verrassend, maar ik ben er wel heel blij mee natuurlijk."

Overtuigd

Gladon werd door de Engelse club overtuigd om te komen: "Ik heb gehoord dat acht verschillende mensen mij bekeken hebben en dat ze echt bij mij uitgekomen zijn. Ik gaf ook aan dat ik nog twijfelde om te gaan. Toen begonnen ze erover dat ik naar de club moest komen en alles moest zien daar, zodat ik echt overtuigd zou raken. Dus ze wilden me echt heel graag hebben."

Twijfel

Hij legt zijn twijfel uit: "Ik had het hier goed bij Heracles, ik had het heel erg naar m'n zin. Ik zou eerste spits worden, dan heb je toch wel een beetje twijfel. Alleen ja, uiteindelijk zijn er kansen die misschien nooit meer voorkomen en dan denk ik dat je hem toch moet pakken." In de audio een uitgebreid interview met de aanvaller.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.