nieuws

Heracles Almelo speelt gelijk bij ADO Den Haag

Heracles Almelo is er dit seizoen als eerste club in geslaagd om ADO Den Haag punten af te snoepen. In het Kyocera Stadion werd het 1-1.
Het duurde even voordat het duel op gang kwam, maar bij de eerste grote kans voor Heracles was het gelijk raak. Gosens was alert bij de rebound van een vrije trap van Bel Hassani en schoot de 0-1 binnen. Na een half uur kwam ADO op gelijke hoogte. Havenaar drukte zich door de verdediging van Heracles en schoot hard de gelijkmaker achter Castro. Kort daarna schoot Bruns net naast. 1-1 was ook de ruststand.
Kort na rust was Bel Hassani dicht bij de 1-2, maar hij schoot hard over. Aan de andere kant kopte Havenaar in de handen van Castro. Ook Bruns probeerde het, hij schoot naast. Havenaar kreeg aan de andere kant dé kans op de 2-1, maar hij stifte een strafschop over het doel van Castro. Het was vooral Heracles dat daarna nog voor de winst ging, maar het bleef bij 1-1 in Den Haag.

ADO Den Haag - Heracles Almelo 1-1

0-1 Gosens (18)
1-1 Havenaar (28)
Arbiter: Higler
Geel: Duplan, Meijers, Darri
Bijzonderheid: Havenaar mist strafschop (80)
ADO Den Haag: Setkus; San Roman, Meißner, Beugelsdijk, Kanon (Marengo/87); Trybull, Duplan, Meijers; Schaken (Becker/74), Havenaar, Kastaneer (Jansen/75).
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Te Wierik, Hoogma, Gosens; Bruns, Pelupessy, Bel Hassani (Vujicevic/85); Navratil, Vermeij (Kuwas/70), Darri (Van Mieghem/64).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.