HSC'21 hekkensluiter na nederlaag bij Westlandia

HSC'21 heeft het tij in de derde divisie nog niet kunnen keren. De Haakbergenaren wisten in de eerste twee wedstrijden geen punten te pakken en zijn na zondagmiddag nog steeds puntloos. De ploeg van Eddy Boerhof ging met 1-0 onderuit bij Westlandia.Â
In Naaldwijk kwam de thuisploeg na ruim een kwartier op voorsprong na een treffer van Remon van Bochoven. De bezoekers konden in de eerste helft niet echt hun stempel drukken en ging met een achterstand de rust in. In de tweede helft ging HSC'21 op zoek naar de gelijkmaker en vond die vlak voor tijd ook bijna, maar had het pech dat een bal op de paal belandde. De ploeg uit Haaksbergen is na drie speelronden hekkensluiter in de derde divisie.