nieuws

Bel Hassani is blij met gelijkspel en hoorde nog niets van AZ

Iliass Bel Hassani is blij met het gelijkspel dat Heracles Almelo vanmiddag behaalde bij ADO Den Haag. Hij had zelf nog wel een grote kans op een treffer, maar klaagde niet over de 1-1 eindstand.
"We hebben een punt gewonnen, zeker weten. Ik vind dat wij in de eerste helft wel goed meedraaiden, dat we ook gewoon in de duel gingen. Alleen tweede helft geven we het wel weg, worden zij beter en dan is het veel incasseren. Hoewel ik vind dat ik ook een grote kans heb gehad, die erin moest. Dus qua kansen is het wel gelijk vind ik, alleen qua gevaar voor de goal vond ik hen wel wat gevaarlijker."

Laatste wedstrijd

Mogelijk was het zijn laatste wedstrijd voor Heracles. De middenvelder staat volgens de geruchten in de belangstelling van AZ, maar hij wacht af: "Ik weet dat over een paar dagen de transferwindow sluit en het kan zijn dat dit m'n laatste wedstrijd was, alleen tot nu is het nog afwachten. Ik weet ook weinig, dat laat ik aan m'n manager over en voor de rest zie ik wel wat er gaat gebeuren."

Geen contact

Hij heeft zelf in ieder geval nog geen contact gehad met de club uit Alkmaar: "Ik volg voetbalsites ook en ik zie heel veel m'n naam voorbij komen. Ik heb zelf niets gehoord van AZ. De club denk ik ook niet, tenminste wat ik nu een beetje weet. M'n manager heeft niets gehoord. Voor mij is het gewoon wachten tot er concrete interesse is."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.