nieuws

'Musical' staat centraal op Stadsfestival Zwolle

Komend weekend komen tijdens het Stadsfestival Zwolle de nodige hitmusicals voorbij. Denk aan The Lion King, The Bodyguard, en Ramses. Zwollenaar en musicalster William Spaaij is daar samen met studenten van Landstede al heel druk mee.
Naast musical, zijn er ook concerten en absurdistische theatervoorstellingen te zien in alle uithoeken van de stad. Van garages tot middenin de stad. "De mooiste plekken hebben we uitgekozen", weet organisator Niek van der Sprong.
Het programma wordt verdeeld in twee categorieën: 'Op het Water' maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende vaarroutes te volgen en 'Langs de Kade' kunnen voorstellingen te voet worden bezocht. "Dit noemen we 'Tussen Wal en Schip', dus mensen kunnen te voet, of per boot bij mijn voorstelling komen", aldus theatermaker Robin Kisjes. 
Het Rodetorenplein in Zwolle is het Festivalhart. Op die locatie vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en het dient ook als vertrekpunt voor de boten. Meer informatie vindt u op: https://stadsfestival.nl/ 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.