nieuws

Go Ahead Eagles huurt Sinan Bytyqi van Manchester City

Sinan Bytyqi
Sinan Bytyqi © Pro Shots
Go Ahead Eagles heeft zich voor dit seizoen versterkt met Sinan Bytyqi. De Oostenrijkse Kosovaar wordt voor een jaar gehuurd van Manchester City.
Bytyqi is een aanvaller en is in Nederland bekend doordat hij in het seizoen 2014-2015 uitkwam voor SC Cambuur. Bytyqi is blij dat hij in Deventer aan de slag kan: "Guardiola (trainer Manchester City, red.) zei onlangs dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa. Go Ahead Eagles is wat dat betreft ideaal. De club speelt in de Eredivisie, staat voor verzorgd en attractief voetbal en wordt gesteund door fanatieke fans. Voor mij drie heel belangrijke zaken als voetballer."

"Lach op mijn gezicht"

Hij omschrijft zichzelf of de website van de club als een technisch vaardige speler, die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. "Verder kan je mij op het veld meestal herkennen aan een lach op mijn gezicht. Ik vind voetballen nu eenmaal geweldig. Als ik op het veld sta, voel ik me op mijn best en geef ik altijd alles. Dat is bij Go Ahead Eagles natuurlijk niet anders. Ik heb vanochtend kennis gemaakt met mijn medespelers, de staf en de medewerkers van Go Ahead Eagles en heb heel veel zin met z’n allen te strijden voor handhaving. Ik zag op Youtube sfeerbeelden van een thuiswedstrijd in De Adelaarshorst en kan eerlijk gezegd niet wachten tot het 11 september is."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.