nieuws

Robin van der Meer van Go Ahead Eagles naar FC Utrecht

Robin van der Meer
Robin van der Meer © Pro Shots
Go Ahead Eagles moet op zoek naar een nieuwe linksback. Robin van der Meer maakt namelijk de overstap van Deventer naar FC Utrecht en tekende daar voor vier jaar.
De 21-jarige verdediger kwam in 2014 naar Deventer. Hij kwam over van de beloften van ADO Den Haag. Vorig seizoen kwam hij tot 20 duels in de Jupiler League en dit seizoen was hij basisspeler in drie duels in de Eredivisie. Gisteravond ontstond er wat onenigheid tussen Go Ahead en FC Utrecht, maar de clubs zijn er alsnog uitgekomen.

Dankbaar

"Ik kan Go Ahead Eagles alleen maar heel dankbaar zijn", vertelt Robin van der Meer op de website van Go Ahead. "Ik heb in Deventer veel stappen gezet als speler. Ik heb erg veel geleerd van mijn medespelers en de stafleden, te weten Dennis Demmers, Hans de Koning, Harry Decheiver en Michel Boerebach. Met laatstgenoemde had ik een speciale band. We hebben dezelfde humor en Mies was altijd erg eerlijk en direct tegen me. Dat heeft mij ontzettend geholpen in mijn ontwikkeling."

Mooie deal

Technisch manager Dennis Bekking over de transfer: "We hebben voor Go Ahead Eagles een erg mooie deal kunnen sluiten. Bovendien vormt deze overgang opnieuw een bevestiging dat Go Ahead Eagles een ideaal platform is voor jonge spelers om zich verder te ontwikkelen. We gunnen Robin deze mooie stap en wensen hem succes bij FC Utrecht."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.