nieuws

Iliass Bel Hassani maakt overstap van Heracles Almelo naar AZ

Iliass Bel Hassani
Iliass Bel Hassani © Pro Shots
Iliass Bel Hassani is gepresenteerd bij AZ. De middenvelder komt over van Heracles Almelo en maakt daardoor dezelfde overstap als Wout Weghorst, eerder deze zomer. Hij tekent voor vijf jaar in Alkmaar.
Bel Hassani is de laatste jaren de smaakmaker van Heracles geworden. Hij kwam in 2013 naar Almelo en speelde 99 competitiewedstrijden voor Heracles. Daarin scoorde hij 15 doelpunten. Eerder deze zomer gaf hij al aan open te staan voor een vertrek uit Almelo. In Alkmaar is hij de vervanger van Markus Henriksen, die waarschijnlijk naar Hull City vertrekt. Voorzitter Jan Smit gaf gisteren al aan dat er geen vervanger voor Bel Hassani wordt aangetrokken. Met Lerin Duarte is die al in huis.

Groei

"We betreuren enerzijds het vertrek van Bel Hassani, maar anderzijds gunnen wij hem deze stap in zijn carrière", aldus algemeen-directeur Nico-Jan Hoogma. "Voorts toont het wederom aan dat spelers via ons een groei in hun ontwikkeling kunnen doormaken."

Heracles missen

Iliass Bel Hassani: "Ik ben superblij met deze transfer, maar zal Heracles Almelo echt missen. Ik heb daar een goede en mooie tijd gehad en volop de kans gekregen om als voetballer beter te worden. Ik zal de club blijven volgen en dank iedereen bij Heracles, zowel medespelers, staf, bestuur, medewerkers en supporters."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.