nieuws

Strong Sisters RTV Oost: NO WAY BACK!

Het is klaar nu. Niets meer aan te doen. We hebben ons best gedaan door veel te trainen, op onze voeding te letten én gezond te leven. Dus de Strong Sisters van RTV Oost zijn er helemaal klaar voor. Voor de StrongSisterRun 2016.
NOT. Deze Strong Sister niet. Want waar we even geen rekening mee hadden gehouden in onze planning is ... de zomer. Die hadden we niet opgenomen in ons trainingsschema. Dus wat gebeurde er, naast de hardlooprondjes, die ik natuurlijk trouw liep? 

Trainen in de zomer

Ik was druk in de weer met de kipfiletjes, maar dan niet die op mijn bovenarm. Nee, die op de barbecue. Mijn overige armspieren trainde ik ook omdat ik ongelooflijk vaak een glas vol Aperol Spritz naar mijn lippen heb gebracht deze zomer. 

In theorie

Op papier klopte het allemaal. De bootcamps waren leerzaam en het hardloopschema strak. Maar mijn lijf, na een heerlijke zomer, niet meer.

Knallen

Ik ga ervoor morgen. Zo ben ik. Heb een basisconditie dus het gaat goedkomen. We gaan knallen én veel plezier maken onderweg want de RTV Oost Strong Sisters zijn deze uitdaging, onder leiding van onze evenementenmoeder Marian Freriks, aangegaan voor de lol, de kick en het samen presteren, met de nadruk op samen.

No way back

Het teneu ligt klaar, de roze haarbandjes én de make-up (dankzij Marian) en de nagels zijn gelakt. Wat kan ons nog overkomen? We zien jullie allen graag, morgen bij de finish van de tweede editie van de StrongSisterRun Hellendoorn. Of 's avonds voor de buis, 20.20 uur special StrongSisterRun bij TV Oost.
Sportieve groet, Esther Rikken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.